Lugn Söndag på Myggenäs

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Hoppas att du har haft en lugn och skön söndag. Vi har kommit hem till Göteborg igen och jag ska jobba lite mer med yogan innan jag ska umgås med familjen och äta middag.

Idag har jag jobbat mer med hemsidan och bytt ut en del foton och uppdaterat lite information som inte var aktuell. Jag har också skapat en “evenemangssida” , där jag kommer att lägga ut de evenemang jag har (och har haft). Kika gärna in om du vill :-)!

Jag har också fortsatt att samla positioner för nästnästa veckas sekvenser. Vi kommer att fokusera på benen lite extra, men också få med höfterna. Det blir både styrka och smidighet och jag hoppas att eleverna kommer att tycka om programmen.

Nu ska jag snart planera veckan. Imorgon kväll åker ju barnen och jag till Kiel. Det ska bli jättetrevligt. Jag ser verkligen fram emot resan. Behöver komma bort lite grann.

Han skön kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.