Lunch på Brogyllen i solen

683 1024 admin
  • 0

Hej! Det vackra vädret fortsätter här i Göteborg och jag har bestämt att vi ska ha uteyoga idag också. Varje gång säger jag att det förmodligen blir sista gången, men så länge vädret fortsätter att vara så här bra, så är det ju trevligt att vara utomhus.

I morse jobbade jag med manuset igen. Jag är så glad att jag kommit in i rutinen att jobba ca. en timme om dagen med texten. Långsamt väver jag ihop trådarna och ska snart börja skriva på slutet. Det känns som om jag kommit fram till en ganska bra avslutning, men vi får se hur det blir när texten är färdig. En sak är dock säker, jag har MYCKET kvar att redigera tills jag kommer känna mig något så när nöjd med texten.

På lunch var jag i stan och träffade en gammal arbetskollega och vän. Det var som alltid trevligt! Vi satt ute i solen och åt på Brogyllen. Jag tycker fortfarande deras sallader är supergoda och skulle kunna äta där en gång i veckan utan att tröttna. Tyvärr kunde jag inte stanna i stan efter vår träff utan var tvungen att cykla hem direkt efteråt.

Eftermiddagen har jag ägnat åt bokföringen. Inte direkt min favoritsysselsättning, men det är helt okej. Egentligen gillar jag siffror och har inget emot att sitta en liten stund varje arbetsdag med det.

Nu ska jag snart byta om och göra i ordning mig för yogan. Innan jag går ut ska jag göra min vanliga bärsmoothie, men från och med imorgon ska jag börja göra gröna smoothies igen för att stärka immunförsvaret och kroppen. Känner att det behövs nu när det blir höst.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.