Lunch på stan och ny video

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du har en bra fredag! Jag fick det väldigt stressigt igår och hann tyvärr inte lägga upp något här på bloggen. Vad var det egentligen som hände? Jo, på förmiddagen spelade jag in en sekvens på femtio minuter. Jag använde mikrofonen och hoppas att ljudet åtminstone blev lite bättre :-).

Efter inspelningen gick jag upp till min dator och redigerade i mitt filmredigeringsprogram Filmora. Jag är generellt väldigt nöjd med det, men igår hackade det ganska mycket. Jag fick i alla fall ihop filmen och var nöjd med det. Nästa steg är att exportera filmen, dvs. omvandla den till en mp4. fil. Det är det som tar så lång tid med min dator. Jag väntade och väntade, men det blev inte färdigt innan jag skulle gå ner till yogastudion igår eftermiddag. Min plan var att slutföra arbetet efter undervisningen, men när jag kom tillbaka var filmen fortfarande inte färdig. Helt otroligt!

I morse när jag kom upp på morgonen var filmen färdig, men något var fel. Den hade fryst och gick inte att använda… Det var bara att börja om igen… Till slut – nu i eftermiddag- blev allt färdigt. Om du vill kika på resultatet kan du göra det här.

Jag känner mig lite trött för tillfället, men trots videoproblemen har det varit en bra dag. På lunchen träffade jag en f.d. lärarkollega i stan. Det var så vackert väder i Göteborg och jag fick riktiga vårkänslor ett tag. Vi åt på Tranquilo och maten var väldigt god. Jag valde det vegetariska alternativet som var en rödbetsbiff med mumsiga tillbehör.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med sekvenserna. Tyvärr är jag fortfarande inte färdig. Jag hade lovat mig själv att de skulle vara färdiga, så jag får fortsätta ikväll.

Vi ska snart äta och jag ska jobba vidare med sekvenserna. Det ska bli skönt när de är färdiga och jag kan slappna av i soffan. Känner att det behövs idag :-)!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

God mat på Tranquilo

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.