Lunch på stan

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit hittills? Hoppas att du har haft det bra. Jag själv har en svag huvudvärk, som jag hoppas snart ska ge sig.

Här i Göteborg skiner solen nu – härligt! Jag har varit på lunch med en gammal kompis. Vi åt god mat på ett ställe jag inte har varit på förut “Blackstone Steakhouse”. Vanligtvis brukar jag ta ett vegetariskt alternativ på lunch, men idag valde jag fisken. Jag äter fisk och skaldjur då och då, inte särskilt ofta, men när jag känner för det. Här hemma, när jag lagar lunchen själv, försöker jag i huvudsak äta grönsaker och protein, men jag gillar pasta då och då och äter bröd. Jag tränar så mycket och är i princip alltid hungrig, så för mig känns det svårt att utesluta bröd och pasta helt. Jag tycker det är viktigt att man utgår från sina egna behov och hittar en väg som passar en själv. Jag har aldrig följt en diet och kommer nog aldrig göra det.

I morse efter löpningen och yogan lyssnade jag på den “Masterclass” från Chopra, som jag skrev lite om igår. Jag var väl inte alltför imponerad – det var väldigt grundläggande – men orsaken att jag lyssnade/deltog var för att få reda på den meditationsutbildning som de erbjuder. Tyvärr tyckte jag att den var för dyr för min ekonomi just nu. Kanske blir det något jag gör i framtiden, men inte nu. Det tillåter inte min budget helt enkelt. Jag skulle dock gärna vilja lära mig mer om meditation och hur man undervisar.

Nu i eftermiddag ska jag jobba vidare med skrivandet, men tror faktiskt att jag måste ta en paus också. Jag känner mig trött av huvudvärken och kanske skulle jag må bättre av att vila en stund. Ibland hjälper det för mig att ligga på min spikmatta.

Ha en skön eftermiddag!

Namaste och kramar,

Johanna

Mina fina barnyogaelever igår

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.