Mammas födelsedag

768 1024 admin
  • 0

Hej! Idag är vi hos min mamma och pappa på Tjörn. Vi firar min mamma som fyller 72 år idag. Det har varit en trevlig vecka hittills, men idag känner jag mig lite orolig och ledsen. Det är skärpta restriktioner i Västra Götaland och jag undrar vad det kommer att innebära för yogan. Jag fortsätter att hålla öppet och hantera verksamheten som jag gjort under hösten. Det är det enda jag kan göra. Vi är noga med handhygien och byter mattor efter varje elev. De som känner sig förkylda håller sig hemma. Jag är så trött på den här situationen och önskar av hela mitt hjärta att det snart bli bättre för allas skull.

Det gäller att andas lugnt och försöka att fokusera på nuet. Det är det enda man kan göra. Att acceptera det man inte kan förändra är superviktigt. Något jag inte alltid är bra på, men något som är nödvändigt (speciellt i tider som dessa).

Idag har jag jobbat i kapp lite av det som jag missade under dagarna vi var borta. Sekvenserna är färdiga, så imorgon behöver jag bestämma meditationen och temat. Jag hade ju tänkt att jag skulle planera två sekvenser, men det blir nog inte så. Jag behöver vila lite också.

Nu ska jag läsa lite och umgås med familjen. Igår läste jag ut “Mannen i mitt liv” av Jane Green. Det är ingen bok jag kommer att gå och tänka på särskilt länge, men det är intressant att läsa romaner, eftersom jag alltid lär mig något för mitt eget skrivande. Nu ska jag fortsätta att läsa Åsa Hellbergs “Välkommen till Flanagans”. Jag har inte läst något av henne innan, så det ska bli spännande.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.