Måndag i maj

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att allt är bra! Jag är jättetacksam för huvudvärken kom inte tillbaka. I morse när jag vaknade kände jag den lite grann och blev orolig, men jag gjorde min träning och efter det kände jag ingenting.

Min lektion i skolan gick bra och nu är jag nyfiken på hur det gick för eleverna. Jag ska börja bedöma texterna imorgon. Idag har jag mest läst igenom bedömningsmaterialet från Skolverket för att få bättre inblick i hur de resonerar kring exempeltexterna.

Nu på eftermiddagen har jag äntligen haft tid att reflektera och fundera lite kring skrivandet igen. Det känns bra och så fort jag trappat ned mitt arbete för skolan kommer jag att låta mitt jobb med manusen få ta mer plats. Jag kommer naturligtvis att vara ledig lite i sommar också, men jag vill verkligen fokusera på skrivandet också. Jag måste helt enkelt ta vara på tiden då jag inte jobbar i skolan. På sommaren kommer jag att jobba med yogan också. Jag har inget emot det, eftersom det är ett av mina största intressen :-).

Snart ska jag gå ner till yogan och undervisa. Det blir första gången för måndagsgrupperna med den blandade sekvensen. Jag hoppas att de kommer att tycka om den. Ikväll ska jag försöka lägga upp informationen inför nästa termin. Jag ska också skicka ett informationsmejl till alla angående terminsslutet. Antagligen kommer jag inte att hinna allt ikväll, men i så fall fortsätter jag imorgon.

Ha det fint!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.