Måndag med Pincha Mayurasana

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hej! Hur är det idag? Jag har varit okoncentrerad och splittrad stora delar av dagen, men så är det ju ibland. Trots det har jag i alla fall fått gjort en del av det jag planerade att jag skulle göra.

I morse efter löpningen, yogan och meditationen la jag upp en ny instruktionsvideo på min youtube. Du kan titta på den här.

Jag kommer att fortsätta att lägga ut videor som beskriver olika positioner. Förhoppningsvis kan filmsnuttarna vara till nytta för de utövare som håller på att lära sig och inte har så mycket erfarenhet av yoga, men som jag skrev i mitt Facebook-inlägg idag – målet med yogan är inte de svåra positionerna, så misströsta inte om det inte går som du vill. Avancerade positioner kan vara roliga att utmana sig själv med, men de är inte nödvändiga.

Under eftermiddagen har jag börjat jobba på sekvenserna för nästa vecka. Jag vill ha färdigt dem så snart som möjligt, eftersom jag har ganska mycket att organisera med paryogan och yogahelgen framöver.

Egentligen skulle jag ha skrivit och läst en del teori idag också, men jag var för okoncentrerad och trött för det. Som tur är har jag ju lite tid efter yogaundervisningen idag, så jag får flytta de uppgifterna till i kväll.

Nu ska jag börja förbereda mig för kvällens yoga.

Ha en fin eftermiddag!

Namaste och kramar,

Johana

P.S. Jag har inte skrivit något om Corona-viruset här, men såg precis en live-video med Gabby Bernstein som jag delar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.