Måndag på stan

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Jag hann tyvärr inte skriva i helgen igen… Ibland känner jag mig frustrerad att tiden går så fort, men jag vet att det inte är någon idé att bli arg. Jag måste bara acceptera att det är så ibland. I lördags städade vi och gjorde fint här hemma för vi skulle ha ett litet mini-kalas för Isabella och Philippa. När vi städar huset tar det i princip fyra timmar och sedan tog matlagningen säkert två. Jag gillar att göra fint här hemma, men ibland är det lite frustrerande att det tar så mycket tid. Hur som helst, vi fick en mysig kväll efteråt i alla fall. Något jobb med boken eller yogan blev det dock inte.

Igår efter träningen och ett besök på biblioteket, fick jag tyvärr jobba hela dagen. Jag jobbade med skolan och satt med bokföringen i fyra timmar. Nu är den i alla fall gjord och det känns väldigt skönt.

Idag har jag ägnat ganska mycket tid åt att planera veckan (arbete jag brukar göra på söndagar, men som jag inte hann igår). Jag har också varit i stan och fick faktiskt in en lunch med Peter. Något vi inte haft tid med på jättelänge. Det var mysigt. Vi åt pasta på “Pasta Benne”, eller rättare sagt vi tog med oss mat därifrån Det var mumsigt och gott.

På eftermiddagen jobbade jag med arbetet för skolan och sedan hann jag inget innan det var dags att göra middag.

Jag är lite frustrerad att jag inte hunnit med att jobba på boken idag heller, men jag ska försöka skriva några hundra ord i alla fall. Sedan måste jag slå in Philippas presenter. Hon fyller nämligen år imorgon.

Okej, ledsen för en lite tråkig blogg, men det är dags att sluta här om jag ska hinna något mer.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.