Måndagsmys

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att din vecka börjat bra. Jag hade en ganska produktiv morgon, men känner mig just nu lite trött. Har därför fixat en cappuccino till mig och tror att det kommer göra att jag piggnar till lite grann :-).

I dag har jag jobbat med yogan hela förmiddagen. Jag har funderat mer på hur jag kan marknadsföra mina kurser och mitt evenemang på fredag. Det är inte lätt att veta vad som funkar och vad som inte funkar, men jag prövar mig fram och ser lite vilken respons annonserna får.

Jag har också gått igenom sekvenserna. De kommande två veckorna kommer vi att fokusera på benen. Vi ska göra stärkande övningar, men också stretcha ut baksidan och framsidan av låren bland annat. Positioner som vi ska prova är Ardha Hanumnanasana, Hanumanasana och Kompassen. Jag hoppas att eleverna kommer att gilla programmet!

Vårt tema den här veckan är att peppa sig själv och det får också bli det jag reflekterar på idag. Igår skrev jag ju om hur viktigt det är att lära sig att hantera sin attityd och sina känslomässiga reaktioner. Naturligtvis inte alltid så lätt, men nödvändigt om man vill må bra. Att peppa sig själv hör egentligen ihop med att hantera sin attityd för det handlar om hur man pratar med sig själv när man hamnar i svåra situationer. Man har alltid ett val – antingen kan man peppa sig själv och prata till sig själv som om man pratade med sin bästa vän eller så kan man hacka och gnälla på sig själv som om man pratade med någon man inte tycker om. Det låter lätt i teorin, men i praktiken kan man ofta hamna i situationer när man automatiskt börjar kritisera sig själv. För mig är det ofta så att jag inte märker vad jag säger till mig själv konkret, men jag känner det i magen. I sådana situationer gäller det att försöka vända sinnesstämningen genom att ändra sin inre dialog och istället peppa sig själv. Det brukar hjälpa mig att må bättre och att gå vidare snabbare. Hur är det för dig?

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Kaffe😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.