Meditation och alfaaktivitet

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Det blåser och regnar ute och det är dessutom kolsvart. Usch, men jag är glad att jag kan sitta här inne vid skrivbordet och jobba.

Idag har jag inte haft några lektioner på skolan, men jag har planerat här hemma. Imorgon ska jag cykla iväg igen för min tidiga lektion.

I morse jobbade jag med bokföringen. Eftersom det tyvärr inte är min favoritsysselsättning har jag bestämt att jag ska göra det varje arbetsdag det första jag gör. På det sättet blir det verkligen gjort.

När jag var färdig med bokföringen fortsatte jag att läsa igenom manuset. För att komma in i mitt kreativa flow lyssnade jag på speciell musik, som hjälper hjärnan att uppnå alfaaktivitet. Jag är just nu väldigt intresserad av det här. Mitt intresse har funnits länge, men i samband med att jag började läsa om “Silva-metoden” har det återuppväckts. Det är jättespännande tycker jag. Hur som helst, jag vet inte om musiken hjälpte, men jag fick ändå ganska mycket gjort.

Efter lunch gjorde jag tjugo minuters meditation, som också handlade om att hamna i alfa (egentligen handlar ju all meditation om det). Om du vill göra den här:

Nu ska jag göra färdigt min sekvens för morgondagens Youtube-video.

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

Lekte lite med mitt fotoredigeringsprogram😍

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.