Mer fokus idag

485 1024 admin
  • 0

Hej, ännu en arbetsdag har gått. Idag har jag varit mer koncentrerad och fokuserad och även fått gjort lite mer, vilket känns skönt. Jag är fortfarande ganska stressad över hela situationen, eftersom jag inte vet vad som händer framöver, men jag försöker vila i och acceptera det som är. Det är verkligen inte lätt, men det finns inget annat alternativ. Jag får ta en dag i taget och göra det bästa jag kan samtidigt som jag letar efter lösningar. Det kommer att ordna sig.

I morse efter träningen och planeringen jobbade jag med skolan. Jag planerade mina lektioner som jag ska ha imorgon. Det ska bli kul att “träffa” eleverna igen och jag hoppas att jag slipper strömavbrott som förra onsdagen :-).

På lunch var vi nästan hela familjen. Två av mina döttrar har ju distansundervisning och min man jobbar hemifrån också. Det funkar bättre än jag trodde det skulle göra, men snart tror jag att tjejerna kommer att vara tillbaka på skolan igen.

Eftermiddagen har jag ägnat åt skrivandet. Jag håller ju på med roman tre. Det är en fristående fortsättning på min sista roman “Stjärnklara nätter, salta vindar, salsa och en smula yoga”. Den handlar om Linnea som precis lämnat sin man Philip, om Emma som precis gjort slut med Matteo och Victoria som lever ensam i San Diego. Victoria är ju en av systrarna och det är extra roligt att skriva om henne eftersom hon är yogalärare. Idag skrev jag precis en scen om hur hon undervisade i sin studio i Kalifornien.

Nu ska jag ägna resten av arbetsdagen till yogan. Jag samlar nya positioner för min yogavideo som jag ska spela in på torsdag och som jag också behöver för min privatelev på fredag. Som det ser ut nu har jag tid för fler privatelever, så om du har lust att yoga med mig är det bara att höra av sig.

När jag inte har min yogaundervisning på samma sätt som jag är van vid måste jag bli bättre på att sätta punkt för jobbet. Det är så lätt att fastna vid datorn och greja med något. Saken är att jag gillar det jag gör så mycket att jag inte vill sluta, men jag vet att jag behöver komma bort ifrån skärmen.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar

Johanna

Dagens citat❤

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.