Min andra roman är släppt!

485 1024 admin
  • 0

Hej! Nu är det måndag igen. Helgen bjöd på välbehövlig vila för mig även om den mesta tiden gick åt till städning, handling och annat praktiskt här hemma. I fredags var jag helt tömd på energi. Tyvärr är det lite mycket för mig just nu med skolan, yogan, skrivandet och annat som måste göras. Det är synd att mitt jobb är så ojämnt. Jag jobbar ju bara med yogaundervisningen trettio veckor om året och då är det väldigt intensivt. Det hade varit bättre att sprida ut det lite grann, men det funkar inte riktigt praktiskt. Jag får acceptera att det är som det är. Många har det så, speciellt kan jag tänka mig skådespelare och artister som har ett oregelbundet schema.

Jag har precis varit med min äldsta dotter hos tandläkaren och det är två timmar kvar av min arbetstid innan jag ska ta en kort paus för att förbereda mig för kvällens lektioner. Tidigare, i förmiddags, funderade jag kring min andra roman “Stjärnklara nätter…”. Jag har inte haft någon kontakt med förlaget sedan jag lämnade in manuset efter korrekturläsningen och undrade för mig själv när boken egentligen kommer att komma ut. När jag gick in på förlagets hemsida blev jag överlumplad när jag såg att min titel fanns med i deras katalog. Boken har givits ut utan att jag fått reda på det! Det kändes faktiskt lite konstigt och nästan lite vemodigt. När jag gav ut “Systrar, sol, stränder och en smula yoga” hade jag en stor fest och nu är min andra roman släppt utan att jag ens visste om det… Det tar ett tag att smälta, men naturligtvis är jag glad och tacksam att min roman nu finns att köpa som e- och ljudbok.

Nu ska jag jobba en stund med skolarbetet och sedan fortsätta med yogan.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.