Mini-semester med barnen

1024 1024 admin
  • 0

Hej, Hoppas att din vecka börjat bra. Barnen och jag tog en paus igår och bodde på hotell en natt. Det var mysigt och skönt, även om jag sov lite dåligt. Jag kände att jag ville göra något för barnen är lediga idag och imorgon. Eftersom jag jobbar både måndag och tisdag var den enda möjligheten att vi gjorde något från söndag till måndag.

Nu är vi hemma igen och jag har jobbat i ett par timmar. Det känns nästan lite konstigt (som om vi var borta mycket längre), men det är ju också skönt.

Tiden går så fort och nu när barnen är större gör de ofta saker med sina kompisar, så tiden tillsammans som familj blir mindre och mindre. Det känns lite ledsamt, men är förstås helt naturligt. Det gäller bara att vänja sig vid att det är så.

Om några timmar har jag yogaundervisning igen. Vi kommer att fortsätta att fokusera på höfterna i en vecka till. Sedan blir det mer styrka.

Den här veckan har jag distansundervisning igen, vilket ger mig lite mer tid för jobbet eftersom jag inte måste köra fram och tillbaka till skolan. Jag ska försöka använda den tiden att bli klar med de nya sekvenserna innan helgen, men vi får väl ser hur det blir. Snart konfirmerar sig min dotter och vi har en hel del att förbereda under lördag och söndag. Förhoppningsvis hinner jag det jag planerat oavsett hur det blir med sekvenserna.

Nu måste jag fortsätta att jobba med skrivandet. Det är dags att ta itu med roman nummer 3 och motivationsboken ska också äntligen bli färdig för att skickas in till förlag.

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.