Mitt nya omslag

1024 1024 admin
  • 0

Hejsan, hur har dagen varit? Jag har inte varit riktigt lika produktiv idag, som igår, men jag får i alla fall vara nöjd. I morse efter min träning hade jag lite svårt att komma igång, så jag började ganska lugnt genom att läsa “En sommar i Devon” av Lucy Diamond. Det är den skönlitterära boken jag läser just nu. Jag tycker karaktärerna är intressanta och jag kan relatera till dem precis som jag kunde göra med karaktärerna i “I fikonträdets skugga”. Att man känner samhörighet med karaktärerna är en viktig ingrediens i en bok och nu när jag tittar lite mer på tv märker jag också att jag fäster mig vid serier, där jag känner speciellt för karaktärerna. De är nästan viktigare än själva handlingen. Håller du med?

På eftermiddagen jobbade jag med redigeringen av motivationstexten och börjar äntligen komma till en punkt, när jag känner att jag nog kan skicka texten till några förlag. Det är några bitar som måste fixas fortfarande, men det borde inte ta så lång tid.

Jag har också fått tillbaka min romantext från förlaget och måste gå igenom ändringarna i den de närmaste veckorna. Dessutom har jag nu gjort ett schema för mig själv för min tredje roman, så att jag sätter igång och skriver på den. Ett första utkast ska vara färdigt i december är min plan.

Nu är det inte lång tid kvar tills barnyogan börjar och det ska bli kul. Grupperna är fortfarande små, så om du känner någon som vill testa är det bara att höra av sig. Du hittar mer information om grupperna här på min hemsida.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Här är omslaget till min nya roman😊

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.