Mölndals galleria

1024 576 admin
  • 0

Hej, nu ska vi snart äta middag och nästan hela arbetsdagen har gått. Jag skriver som jag skrivit förut, tiden bara försvinner på något sätt. I morse efter träningen fick jag tyvärr ont i huvudet. Det var samma huvudvärk som jag har ungefär en gång i månaden. Jag försöker alltid att klara mig utan att ta en tablett, men idag gick det inte. Det var en befrielse när värken släppte och som tur är har jag inte fått tillbaka den efter det.

Vid lunch åkte jag med Isabella och Josefina till Mölndals Galleria. Barnen ville titta i affärer och jag kände att jag behövde komma ut lite grann. Jag var rädd att det skulle vara mycket folk eftersom det är påsklov, men det var jättelugnt och skönt. Vi åt lunch på “Taco Bar” och det var mysigt. Jag tycker verkligen om att göra saker med barnen och önskar att vi kunde göra det oftare, men det är klart att de har annat att göra än att hänga med sin mamma hela tiden :-).

Medan barnen var och tittade i några affärer gick jag till “Synsam” och provade ut ett par glasögon. I mitt abonnemang ingår tre par glasögon, så jag kan ha ett par till. Jag hittade ett par fina bågar, som barnen också tyckte om, så jag hoppas det blir bra. Nu för tiden använder jag glasögon nästan hela tiden och har egentligen inte ont av det, men i framtiden kanske jag skaffar linser som Peter har. Vi får se. När jag yogar och undervisar yoga, skulle det nog vara bra att ha linser.

På eftermiddagen har jag jobbat med boken och börjar nu närma mig 250 sidor. Jag hoppas jag når fram dit imorgon, för jag vill skriva fram till 275 till på söndag. Vi får se om det går. Jag varvar fortfarande skrivandet med att läsa en roman. Det funkar bra och jag har nästan läst ut “Klar himmel” nu. Jag tycker om boken, främst berättelsen. Språket är jag kanske inte lika imponerad av, men jag tänker att det inte behöver vara perfekt. Att utveckla sitt språk (och även sitt berättande) är ju en process och det kan ju inte vara perfekt från början .

Nu ska vi snart äta och jag ska fortsätta arbetet med yogan och med skolan. Jag hade tänkt att jag skulle ha rättat några skriftliga arbeten idag, men det har jag inte hunnit. Jag får ta det imorgon istället.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Lunch på taco bar 😊

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.