Molnig tisdag

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Idag har jag haft en arbetsdag här hemma. Vädret har varit bättre än igår, men solen har tyvärr bara tittat fram då och då, så jag kände att det var lika bra att jobba.

Jag känner mig lite vemodig till mods att sommaren börjar gå mot sitt slut, men förhoppningsvis kommer fler vackra dagar när man kan njuta av sol och bad. Tills dess ska jag passa på att förbereda så mycket som möjligt för yogan, skolan och skrivandet.

Idag har jag jobbat en hel del med just skrivandet. Jag har skickat mitt tredje romanmanus till ett nytt förlag och nu får jag bara vänta på svar. Det känns i alla fall bra att jag gjort någonting. Jag har också beställt flera böcker som jag vill läsa från biblioteket, både för yogan och för skrivandet. En stund tog jag dessutom en paus och läste i boken “Lilla Bistron i Bretagne”, som jag tycker är fint skriven och inte som jag hade tänkt mig (på ett positivt sätt).

Jag har också hunnit titta på en dokumentär på SVT om Jackie Collins, som var överraskande intressant. Jag har faktiskt inte läst någon bok av henne, men vet att hon ansågs skriva skräpromaner, men hon var ändå en författare som sålde otroligt många ex. av sina böcker och hon älskade uppenbarligen att skriva. Jag kan i alla fall rekommendera filmen om du inte sett den redan: https://www.svtplay.se/video/35809585/lady-boss-tantsnuskets-drottning-jackie-collins

Nu ska jag jobba lite mer med yogan. Jag har bestämt teman för terminen idag och imorgon ska jag börja fundera på vilka meditationer och andningsövningar jag vill ha med under hösten. Det är bra att planera i förväg och jag vill snart göra sekvenserna för veccka 34 och 35 också, så att de är färdiga. Något annat jag behöver foskuera på är marknadsföringen. Eftersom jag hållit på så länge, så har jag många “stammisar”, men jag behöver sprida min yoga till andra också.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.