Mumsiga kantareller

1024 683 admin
  • 0

Hej! Oj, idag har tiden gått fort på något sätt. Klockan är redan tio över fyra och snart ska jag gå ner i yogastudion och titta till allt innan mina lektioner. Idag har jag två – nivå 1 och nivå 2. Tyvärr kan vi inte vara ute idag. Vädret är lite sämre och jag tror det blir för kallt för att yoga utomhus.

I morse efter träningen var jag och handlade som vanligt på tisdagar. Jag handlade en hel del olika sorters kål eftersom det är så nyttigt. Som jag skrev igår vill jag börja göra en grön smoothie om dagen (baserad på grönkål). Jag vill också komma igång med att juicea igen. Saken är bara den att det tar en del tid och ibland hinner jag helt enkelt inte. Fast egentligen handlar det väl (som vanligt) om att prioritera.

Efter lunch jobbade jag med skrivandet igen. Jag hade jättesvårt att komma igång med sammanfattningen av slutet. Motivationen och inspirationen fattades helt och hållet, så jag bestämde mig för att skriva på texten istället. Det gick mycket bättre. Jag ansträngde mig verkligen för att “visa” istället för att berätta och jag tyckte det gick helt okej.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med bokföringen, skrivit mejl och skickat kvitton och planerat nästa veckas sekvens. Vi kommer att fokusera på ryggen och axlarna, så nu håller jag på att samla ihop spännande och intressanta asanas som passar ihop i en trevlig sekvens. Alla programmen måste vara färdiga på fredag, eftersom vi kommer att vara borta under helgen och jag vill inte sitta på måndag med det arbetet. Det känns inte bra att vara ute i sista minuten.

Okej, dags att gå ner och titta till studion och förbereda mig för kvällen.

Ha en fin fortsättning på dagen!

Kram

Johanna

På lunch gjorde jag en mumsig kantarellmacka 😀

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.