Mycket att fira, rabatt på yogahelg, ny yogavideo och nytt nyhetsbrev

540 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag ska försöka avsluta mitt jobb lite tidigare idag. Klockan är halv fem och ikväll ska Isabella ha kalas. Hon fyller femton år på måndag och hennes sex kompisar ska sova över här ikväll. Hon har kalaset med en annan kompis, så de ska äta middag hos henne och sedan komma hit och äta tårta och sova.

Jag kan inte fatta att det snart är femton år sedan Isabella föddes. På ett sätt känns det som om

det var igår hon var liten bäbis och på ett annat sätt känns det overkligt att jag en gång inte var mamma. De senaste femton åren har varit otroligt intensiva och det har hänt jättemycket.

Isabella föddes på Peters och min tioåriga bröllopsdag, så otroligt nog har vi varit gifta i 25 år på måndag!!!!! Jag fattar det inte själv. Det är mer än halva mitt liv. Jag gifte mig när jag var 22 år – väldigt ung. Vi kan inte fira i helgen, men vi får försöka göra något tillsammans i nästa vecka. Kanske blir det när vi är i Stockholm? Jag ska prata med Peter om det i morgon när vi har lite mer tid.

Idag la jag upp videon för höfterna på min Youtube. Du kan titta på den här nedan:

Jag har också skrivit nyhetsbrevet för den här veckan. Det kan du läsa här.

Just nu erbjuder jag 200 kr. rabatt på min yogahelg (fram tom. den 15 februari). Priset är alltså 2095 kr. för del i dubbelrum. Du kan läsa mer om evenemanget här. Hoppas att du kan komma med!

Nu ska jag avsluta arbetet med yogan för idag. Det enda som jag ska göra mer är att gå igenom sekvensen för min privatyoga imorgon. Resten av arbetsdagen ska jag ägna åt skrivandet och sedan ska jag ha fredagsmys med familjen.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.