Mycket jobb med skola och gnocchi

576 1024 admin
  • 0

Hejsan, det är dags att skriva några rader här på bloggen igen. Det har varit en bra dag, men jag vaknade och kände mig väldigt stressad igen. Tankarna snurrade och jag kände mig orolig. Det är inte det att jag har för mycket att göra som gör mig stressad utan ovissheten när det gäller framtiden… Hur som helst, jag gick upp och gjorde en rutin som jag ska försöka föra in i mitt liv, nämligen att skriva ner mina tankar under fem minuter så fort jag vaknar på morgonen. Jag läste om den här metoden i “Feel Better in Five”, en bok jag tänkte spela in en sammanfattning av imorgon och lägga upp på Youtube. Jag läser så många böcker i genren hälsa och välmående och tänkte att det kunde vara en bra idé att sammanfatta dem både för min egen skull och förhoppningsvis för andra som vill lära sig mer om de här områdena. Jag tänker om man delar verktyg som kan leda till bättre hälsa och välmående, så bidrar man till något positivt i samhället. Det är så mycket som är negativt just nu, så det känns extra viktigt för tillfället.

Idag har jag annars mest jobbat med skolan. Jag har haft mina två lektioner och även bedömt ett arbete. Innan lunch hann jag också skriva på boken. Idag gick det inte alls lika bra som igår. Jag kände inte samma flow och det jag skrev blev jag inte särskilt nöjd med, men som jag redan skrivit många gånger, så låter jag det vara. Jag kan ändra senare.

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag gjort det som jag inte fick gjort i förmiddags när jag undervisade – Jag har planerat, gjort min andningsövning och meditation. Det var skönt och fick mig att piggna til.

Snart ska vi äta middag. Idag blir det Gnocchi i ugnen med tomatsås. Jag utgick från det här receptet. Kanske inte så nyttigt, men tomater är ju alltid bra och till lunch åt jag en jättestor sallad.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.