Mycket jobb med skolarbetet

819 1024 admin
  • 0

Hej, hur är det? Jag är lite trött. Klockan är strax efter halv sju och det har varit lite stressigt idag också. På morgonen var jag med på en föreläsning på distans som anordnades av skolan. Efter det satt jag med bedömingar fram till lunch och eftersom jag inte blev färdig som jag hade tänkt mig fick jag fortsätta även efter det att jag ätit. Nu är jag i alla fall klar och det känns väldigt skönt.

Eftersom det var studiedag idag hade jag ingen ordinarie undervisning, så jag kunde åka en snabb sväng till biblioteket och affären på eftermiddagen. Det var skönt att komma ut ur huset en liten stund.

När jag kom hem skrev jag på boken. Jag fixade 1500 ord idag med och det är jag glad över. Fortsätter jag i den här takten kan jag nog få färdigt det första utkastet om några veckor :-)!

Jag har också gjort färdigt sekvensen som jag ska spela in imorgon, men har tyvärr inte hunnit skriva manus för mitt boktips. Förhoppningsvis hinner jag göra det imorgon förmiddag, annars får jag spela in boktipset på fredag. Vi får se hur det går.

Om en stund ska jag åka och hämta Isabella från baletten, men innan dess ska jag planera privatyogan, som jag ska ha imorgon.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.