Mycket jobb med texterna

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? Det är en solig kväll här i Göteborg och jag hade gärna varit vid havet och njutit på en klippa, men nu får jag hålla till godo med att vara här hemma.

Igår kväll var jag på Sjöbaren i Haga med min kompis Cissi. Vi hade en jättemysig kväll med mycket prat och skratt, men också god mat Jag tog fisksoppan, som var väldigt mumsig.

Idag har jag haft en ganska bra arbetsdag, även om jag känner att jag snart måste prioritera yogan lite mer. Skrivandet har fått ta väldigt mycket tid på sistone och det är bra, men samtidigt har jag en hel del att göra med yogan också (och det stressar mig lite).

Ibland känner jag mig splittrad eftersom jag håller på med så många projekt samtidigt. Jag redigerar text 2, skriver på text 3, håller på med en fackbok, planerar yogan, gör bokföringen, spelar in för youtube… Listan är lång… Så är det väl i och för sig för de flesta. Det är få som bara jobbar med en sak i taget, så jag får väl bara gilla läget.

Nu skall jag titta på “Hela kändis-Sverige bakar” med barnen och sedan skall jag fortsätta att läsa “Bettys resa”.

Vi ses imorgon :-)!

Namaste,

Johanna

Trevligt restaurangbesök igår

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.