Mycket jobb med texterna

768 1024 admin
  • 0

Hur Àr det? Det Àr en solig kvÀll hÀr i Göteborg och jag hade gÀrna varit vid havet och njutit pÄ en klippa, men nu fÄr jag hÄlla till godo med att vara hÀr hemma.

IgÄr kvÀll var jag pÄ Sjöbaren i Haga med min kompis Cissi. Vi hade en jÀttemysig kvÀll med mycket prat och skratt, men ocksÄ god mat Jag tog fisksoppan, som var vÀldigt mumsig.

Idag har jag haft en ganska bra arbetsdag, Àven om jag kÀnner att jag snart mÄste prioritera yogan lite mer. Skrivandet har fÄtt ta vÀldigt mycket tid pÄ sistone och det Àr bra, men samtidigt har jag en hel del att göra med yogan ocksÄ (och det stressar mig lite).

Ibland kĂ€nner jag mig splittrad eftersom jag hĂ„ller pĂ„ med sĂ„ mĂ„nga projekt samtidigt. Jag redigerar text 2, skriver pĂ„ text 3, hĂ„ller pĂ„ med en fackbok, planerar yogan, gör bokföringen, spelar in för youtube… Listan Ă€r lĂ„ng… SĂ„ Ă€r det vĂ€l i och för sig för de flesta. Det Ă€r fĂ„ som bara jobbar med en sak i taget, sĂ„ jag fĂ„r vĂ€l bara gilla lĂ€get.

Nu skall jag titta pĂ„ “Hela kĂ€ndis-Sverige bakar” med barnen och sedan skall jag fortsĂ€tta att lĂ€sa “Bettys resa”.

Vi ses imorgon :-)!

Namaste,

Johanna

Trevligt restaurangbesök igÄr

Liknande inlÀgg

Leave a Reply

Your email address will not be published.