Mycket skrivande

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag har haft en helt okej dag, än så länge. I morse sprang Peter med mig. Det var trevligt att få sällskap. Efteråt var jag lite trött, men kom ändå igång ganska bra med mitt jobb. Jag har redigerat motivationstexten i några timmar och läst teori för både fack- och skönlitteraturen. Nu är jag väldigt sugen på att komma igång med redigeringen och omarbetningen av min roman, men tänker att det är bäst om jag först redigerar färdigt motivationsboken. Vi får se hur jag gör…

Idag har jag ingen yoga. Det känns konstigt och jag hade gärna träffat eleverna. När jag bara fokuserar på skrivandet blir mina arbetsdagar väldigt ensamma. Jag hade kunnat åka in till stan och jobbat på ett café, men under de rådande omständigheterna känns inte det bra. Jag hade dock gärna gjort det, för jag håller på att få lappsjuka här hemma :-).

När jag får mer tid på grund av att den mesta undervisningen försvinner, så gäller det verkligen för mig att vara disciplinerad. Det är väldigt lätt att jag blir ofokuserad när jag inte har tidsramar att hålla mig till. Jag tror det är därför jag ofta jobbar bäst på torsdagar när jag undervisar fem timmar. Då vet jag vilken tid jag har att spela med och det går inte att slarva.

Igår var vi ute på yogan. Det gick bra, även om vinden var lite kall. Vi får se hur det blir på torsdag. Det såg ut som om vädret skulle bli bra igår, men nu verkar prognosen sämre. Jag väntar till imorgon kväll innan jag bestämmer mig. Förhoppningsvis går det bra att vara utomhus.

Imorgon har jag inte heller någon undervisning, så jag ska fortsätta att jobba med böckerna. Jag har en plan och ligger okej i takt med den, men jag skulle nog kunna vara lite effektivare. Får helt enkelt lägga på ett kol och skärpa mig lite mer.

Nu ska jag fortsätta att jobba med yogan innan vi äter middag. Jag måste fundera mer på min youtube-kanal och hur jag ska lägga upp innehållet där under sommaren. Allt är ju fortfarande så ovisst och det känns jobbigt. Egentligen skulle vi ha åkt till min bror i USA den 14 juni, men det blir förstås inte av. Det är jättetråkigt, men bara att acceptera…

Ha en fin eftermiddag!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.