Några dagars paus

498 1024 admin
  • 0

Hej! Tyvärr har jag inte hunnit skriva här på bloggen på några dagar- ledsen för det. Nu är det redan tisdag och om om ungefär en kvart ska jag gå ner till yogastudion och städa lite innan de första eleverna kommer för dagen.

I lördags och söndags hade jag min yogahelg och den blev lyckad. Det är alltid nervöst innan. Jag vill ju att alla ska bli nöjda och glada.

Vi yogade, mediterade och diskuterade böcker tillsammans och det var väldigt trevligt. På söndag morgon tog några av oss en springtur och några andra promenerade. Det var också mysigt. Vi hade tur för vädret var helt okej -inget regn när vi var ute :-).

På lördag och söndag blev det också en del spa:ande. Det var välbehövligt. Peter och jag låg i poolerna och slappnade av och hann också med nästan en timme i solterapin. Efteråt tog vi ett dopp i havet. Det var kallt men uppfriskande. Jag önskar att jag bodde närmare havet, för då hade jag försökt att bada även på vintern, men nu får jag hålla till godo med gångerna vi är hos mamma och pappa på Tjörn och försöka utnyttja den tiden till vinterbad.

I söndags när vi kom hem från Orust var jag helt slut. Jag gjorde bara det mest nödvändiga och det var skönt, men innebar att jag fick sitta med de nya sekvenserna hela dagen igår. Fokus den här veckan är på armarna och axlarna och eleverna igår sa att de gillade programmet – roligt!

Nu måste jag göra i ordning mig för yogan, så det blir inget mer skrivet, men önskar dig en skön kväll.

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.