Några fullspäckade dagar

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr har det varit några ganska fullspäckade dagar och jag har inte haft ro att sätta mig vid datorn och skriva på bloggen, men nu är det söndag kväll och jag har jobbat några timmar igen.

I fredags var jag som vanligt ganska trött. Först hade jag min yogalektion och sedan cyklade jag till skolan. Efter det cyklade jag hem igen och hade en privatyogalektion som var välidgt trevlig. När jag var klar med privatyogan var jag i affären och handlade för ett kalas vi hade igår. Peter fyller år imorgon och igår var mamma, pappa, min farbror och hans fru och min kusin och hennes familj här. Det var jätteroligt, men som alltid när man har kalas kräver det lite extra planering och tid.

Idag sprang Peter och jag 15 kilometer tillsammans (och Buster var med också). Jag tränar lite för Göteborgsvarvet, så vill få in åtminstone en lång runda i veckan. Det har varit kallt att springa de senaste dagarna, men vädret har varit väldigt vackert.

På eftermiddagen var vi hela familjen en sväng till Mölndals Galleria och åt lunch där. Det var mysigt.

Nu på kvällen har jag förberett min lektion för imorgon och planerat lite inför veckan. Vi åker till Malmö på fredag och ska besöka Köpenhamn på lördag. Det ser jag verkligen fram emot. Veckan efter är det lov från yogan, men jag ska jobba på min gamla skola, där de har lovundervisning på måndag till onsdag. Jag tycker det ska bli roligt. Det är bara två och en halv timme per dag och eftersom jag inte har någon yoga är det inte så betungande.

Okej, nu ska jag börja göra i ordning mig för natten. Imorgon ska vi köra en ny sekvens på yogan. Vi kommer att fokusera på bakåtböjningar och jag hoppas att eleverna tycker om passen.

Ha en fin kväll 💕!

Kramar

Johanna

Den fina tårtan Isabella gjorde till Peters kalas igår

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.