Näst sista dagen på året

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Ännu en dag har gått och imorgon är det redan nyårsafton.

Idag har kan mest grejat här hemma. Vi hade inte städat på ett tag, så jag ägnade nästan hela dagen åt att röja pch göra fint. Julsakerna får vara kvar en vecka till åtminstone. Granen har börjat barra lite, men är fortfarande fin och det är mysigt med julstämningen.

På eftermiddagen planerade jag januari och nu är jag snart färdig. Ska fortsätta på fredag. Det kommer att bli en lugn dag, som passar bra till att planera och sätta upp mål för 2021, ett år som förhoppningsvis blir lättare än 2020.

Nu ikväll var jag och hämtade ett paket från Åhléns. Jag beställde några skönhetsprodukter på rean. Jag är barnsligt förtjust i att få paket. Det är inte så jätteofta jag beställer saker, så det är kanske därför🙂.

Snart ska jag gå och lägga mig, men innan dess ska jag läsa lite i boken “Total Meditation”. Den verkar intressant och läsvärd. Berättar mer längre fram!

Efter att ha läst ut “Vara vuxen”, ska jag nu börja läsa “Bokskåpets hemlighet”av Frida Skybäck. Det ser jag också fram emot. Jag måste alltid ha en roman att läsa.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.