Nationaldagen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är nationaldagen och vi är hemma från Tjörn igen. Vi kom tillbaka i förrgår kväll efter att ha varit på en trevlig middag med våra vänner i Stenungsund.

Både idag och igår har vädret varit fint. Igår var det soligare, men det har varit varmt i dag också. Tyvärr har jag tillbringat mest tid inomhus. Både idag och igår har jag fixat här hemma med saker som skulle göras. Jag vill ta vara på tiden och göra sådant som jag inte har hunnit under våren. Jag har en tendens att bli ofokuserad när jag inte är inne i mina vanliga rutiner, så jag behöver strukturera upp den här veckan så att jag inte slarvar bort dagarna. Imorgon har jag min sista lektion på skolan för läsåret och terminen. Efter det väntar en del praktiskt jobb innan vi åker på semester nästa onsdag kväll.

Jag hoppas att jag hinner att ha uteyoga den här veckan, men just nu ser vädret inte bra ut. Vi får se hur de går. Om det blir något så gör jag det spontant.

Just nu känner jag mig väldigt splittrad och trött. Det är konstigt eftersom jag nästan är färdig med allt jobb på skolan, men jag tror det beror på att jag är van att ha mina rutiner och just nu är allt upp och ner. Jag är mer en person som gillar struktur än en som gillar när saker är röriga. Det gör kanske de flesta 😊, men jag är en person som mår bättre när jag vet vad som händer än när saker är allt för spontana.

Snart ska jag gå och läga mig och läsa en stund innan jag sover. Jag läste ju ut den tyska boken “Es wird Zeit” i förrgår och nu läser jag Carin Hjulströms bok “Bara ett litet mord”. Jag har läst romaner av Carin Hjulström förut, men den här boken är en deckare. Vi får se hur den är. Jag känner hur som helst att jag måste läsa på svenska igen för att inspireras för mitt eget skrivande.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Härligt dopp i Härlanda Tjärn imorse

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.