Nu börjar yogakurserna!

528 1024 admin
  • 0

Hej! Tyvärr har jag haft lite för mycket att göra de senaste dagarna och inte hunnit skriva här på bloggen, men nu är jag tillbaka med friska tag :-).

Klockan är fyra och det ösregnar här i Göteborg. Jag ska börja mina kurser om en timme, så snart måste jag stänga datorn och äta ett litet mellanmål innan jag undervisar. Jag vill också hinna gå igenom sekvensen och greja lite mer i yogastudion.

Helgen var trevlig men intensiv. I lördags var jag på “Mölnlycke bok och papper” och signerade mina böcker. Det var verkligen jätteroligt. Jag fick sålt en hel del böcker på den timman jag var där och det var också kul. Att träffa läsare och att vara ute bland folk på det sättet är väldigt roligt och jag hoppas att jag får göra det många gånger till.

På lördagkväll hade vi kalas för Josefina och hade bjudit mamma och pappa och några kompisar till oss. Det var mysigt och trevligt.

Igår jobbade jag i yogasalen i många timmar. Jag städade och ställde in möblerna och gjorde så fint jag kunde. Nu är allt som “vanligt” igen efter sommaruppehållet och jag känner mig taggad att börja undervisa.

Idag har jag finslipat sekvenserna, temat och meditationen och efter det jobbat med skrivandet. Under de senaste dagarna har jag tyvärr inte fått gjort så mycket eftersom jag varit upptagen med mycket annat, men nu hoppas jag vara tillbaka i de gamla rutinerna igen.

Okej, det är dags att stänga datorn och göra i ordning mig för kvällens yogaklasser. Hoppas att vi ses på mattan!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.