Nu går det att lyssna på min bok!

1024 1024 admin
  • 0

Hej, det blir bara några rader idag. Jag har haft mindre tid än vanligt för jag spelade in en längre video (ca. 50 minuter) och jag var på en hälsokontroll som tog lite tid från mitt arbete. Dessutom gjorde jag min inhandling för helgen och det tog också mer tid än vanligt. Det var fler personer i affären idag. Kanske beror det på att många jobbar hemifrån och därför är mer flexibla att handla på dagtid.

När jag väl kom hem efter alla ärenden var jag helt slut och åt en sen lunch framför datorn. Jag ser på en ny serie nu: “Oss emellan” på TV4. Jag gillar skådespelarna och försöker studera hur serien är uppbyggd. Speciellt intresserad är jag i hur de som skapat serien bygger upp spänningen som gör att man vill titta vidare.

Idag kom min andra roman äntligen ut som ljudbok – jättekul! Du kan lyssna på den på alla stora ljudbokstjänster. Jag är så glad och måste nog fira lite grann till helgen :-)!

Okej, nu måste jag göra i ordning mig för yogan.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.