Nu har kurserna börjat

1024 576 admin
  • 0

Det här med bloggskrivandet går inte så bra för tilfället. Det är som om jag kommit ur mina rtuiner och inte riktigt kan hitta tillbaka. Hur som helst, jag ska anstränga mig mer nu. Höstterminen har börjat och bloggen är ett trevligt sätt att hålla kontakt med er som besöker min hemsida.

I måndags startade yogaklasserna. Äntligen börjar allt sätta sig lite och jag vet mer om hur hösten ser ut. Det är en lättnad. Omedvetet har jag spänt mig över hur det skulle bli. Jag var till och med rädd att det inte skulle bli någon yoga alls. Nu vet jag att det inte blev som jag befarat. Jag har elever i alla grupper och fortsätter med vuxenyogan som jag gjorde förra terminen. Med barnyogan vet jag inte riktigt ännu, men det visar sig i nästa vecka. Kanske får jag dra in en eller två grupper tillfälligt, men det är i så fall okej. Jag kan starta upp dem nästa år igen om det skulle finnas underlag för det.

Idag har jag haft herryogan på morgonen. Eftersom vädret var så fint var vi utomhus och det funkade bra. Vi får se hur det blir i eftermiddag. Prognosen visar på regn ikväll, men förhoppningsvis stämmer det inte.

Jag har också spelat in en ny vlogg. Du kan lyssna på den här.

Nu ska jag fortsätta att jobba med yogan och sedan fortsätta med skrivandet. Ska också få in lite vila eftersom jag jobbar sent ikväll.

Ha det fint!

Namaste och kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.