Ny bokidé

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att du har haft en bra dag. Jag har tyvärr min gamla vanliga huvudvärk igen, men jag försöker stå ut. Jag kanske tar en tablett innan jag går och lägger mig om det inte blivit bra tills dess.

Tisdagar är tyvärr min stressigaste dag, men jag tycker ändå att jag fått gjort en hel del och det är jag tacksam över. I morse efter träningen var jag och handlade som vanligt och efter det var tiden ganska knapp fram till lunch. Jag behövde handla ganska mycket den här gången och det gjorde att det tog lång tid att lägga in allt i skåpen. Vi har ju ett hus från 1946 och köket är original. Det är mysigt, men jag tycker vi har för lite plats, vilket i sin tur gör att det lätt blir rörigt och det är svårt att hålla ordning. Vi har funderat på olika lösningar och förhoppningsvis hittar vi någon. Egentligen vill jag behålla köket som det är, Det är bara förvaringen som är ett problem.

Efter lunch hade jag utvecklingssamtal för min yngsta dotter och sedan var det redan dags att cykla till skolan för att undervisa tyska. Idag var halva gruppen borta för de hade utvecklingssamtalsdag. Det var förstås synd, men samtidigt trevligt att ha en lite mindre grupp. Det är helt klart lättare att undervisa språk i små grupper (jämfört med i fulla klasser).

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med skrivandet och faktiskt kommit på en idé som jag tror på. Det känns jätteroligt och jag ska fortsätta att spåna på den imorgon. Det är en idé för en fackbok, som jag tänker jobba med samtidigt som jag skriver på ett nytt romanmanus.

Om en halvtimme börjar min yogaundervisning, så nu ska jag plocka ihop här på skrivbordet och förbereda mig. Jag ska koka lite té och ta med mig ner. Jag blir alltid torr i halsen när jag undervisar mer än en timme, så det är skönt att ha något varmt att dricka.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.