Ny inspelning

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Det är kolmörkt ute igen och jag har haft en intensiv, men bra dag. I morse yogade jag inte innan min undervisning för jag skulle ju spela in sekvensen igen på eftermiddagen. Jag mediterade istället och det var ett väldigt skönt sätt att börja dagen. Min sista yogalektion för terminen gick bra och var trevlig. Även om jag tycker väldigt mycket om att undervisa ska det bli skönt med en paus från kvällskurserna. Nu kommer jag att ha lite mer tid för familjen och kan också fokusera lite mer på skrivandet. Det ska bli roligt. Jag har också en hel del att rätta eftersom eleverna har haft prov den här veckan.

Efter min lektion på skolan cyklade jag till biblioteket, men hade inte tid att leta efter nya böcker utan var bara där för att lämna tillbaka några och låna om några andra. Väl hemma åt jag bara en snabb frukost och åkte sedan och handlade på MAXI. Det var väldigt mycket folk i affären och jag misstänker att det har att göra med att fler jobbar hemma igen (och passar på att åka och handla på förmiddagen). Efter handlingen bytte jag om till springkläderna och Buster och jag gav oss ut i snö och slask. Buster gillar inte att springa på det underlaget. Jag tror att det kan vara så att saltet som ligger på marken svider på hans tassar 😒. Imorgon ska jag nog springa själv. Kanske tar Peter Buster på en promenad i skogen istället. Där är det med all sannolik bättre.

Nu på eftermiddagen spelade jag in sekvensen igen. Den här gången gick allt som tur var bra och nu ligger videon uppe på Youtube. Du kan se den här.

Efter att ha redigerat och lagt upp videon är jag ganska trött, men jag ska jobba en stund med texten innan jag avslutar arbetet vid datorn. Jag måste verkligen skriva slutet på berättelsen nu!

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.