Ny inspelning och undervisning

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag är lite eftermiddagstrött, som jag brukar vara vid den här tiden. Vanligtvis har jag ju barnyoga kl. 16-18, men den börjar först nästa vecka, så idag har jag haft lite extra tid att jobba.

I morse efter min löpning undervisade jag killarna i min herryogagrupp. Det var trevligt. Jag gillar torsdagmornarna. Det är roligt att komma igång. Torsdagarna är ju min intensivaste undervisningsdag, men konstigt nog får jag också oftast mest gjort då. Kanske är det för att jag känner en viss press att vara fokuserad eftersom jag har lite tid för annat.

På förmiddagen spelade jag in min första sekvens för terminen, men jag kommer nog att lägga upp imorgon. Det är ingen stress och det finns andra saker som behöver göras innan. Jag vill ju ha färdigt sekvenserna för nästa vecka senast imorgon, så att jag inte måste ta tid för det under helgen. Det beror på att jag har saker för skolan som jag måste försöka planera på lördag och söndag (och jag måste hinna vila och vara med familjen också).

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med skrivandet. Först började jag läsa en ny roman: “En sommar i Devon” av Lucy Diamond. Jag fortsätter att läsa skönlitteratur inom feel-good-genren för inspiration. Just nu tittar jag också en del på tv-serier. Det har jag inte gjort så mycket förut, men det är också en bra inspirationskälla.

Jag börjar snart bli klar med redigeringen av motivationsboken och det känns jättebra. När jag har gått igenom hela texten ska jag komplettera ett par saker och hoppas jag hinner göra det på max två veckor. Därefter ska manuset till några förlag, så får vi se hur det går. Håll tummarna!!

Nej, nu måste jag fortsätta med sekvenserna för nästa vecka. Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.