Ny meditationsvideo

1024 576 admin
  • 0

Hej, klockan har redan hunnit bli nästan halv åtta. Jag vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen idag. I morse var jag ganska fokuserad efter min träning. Jag åkte redan halv tio till affären för att slippa handla när det är mycket folk. Det var skönt att bli av med handlingen tidigt och efter det skrev jag på boken. Jag är inte riktigt nöjd med det jag skriver nu. Känner att jag inte kommer ihåg det som hände i början av manuset, men jag fortsätter att jobba och går sedan tillbaka och läser och rättar till det som är galet. Det är den bästa strategin tror jag.

Efter lunchen hade jag tänkt att spela in boktipset, men jag funderade och kom fram till att det var bättre att göra en meditationsvideo. Det har jag velat göra länge och det var kul att få det gjort. Jag hoppas att den kan vara till nytta för många. Om du har lust att kika in kan du göra det här.

Inspelningen och redigeringen tog sin tid och jag har bara hunnit att äta middag efter det. Jag hade planerat att jobbba med skolan, men hann bara lite grann med det arbetet, men jag har i morgon på mig, så det borde inte vara några problem. Den här veckan är mina 2:or i skolan, så jag ska in och undervisa på skolan på onsdag och fredag.

Nu ska jag samla mig inför kvällen. Om en liten stund ska jag åka och hämta Isabella och Josefina som varit på baletten. Efter det blir det lite tid med familjen och sedan ska jag läsa innan jag sover. Den tiden är helig för mig.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

P.S. Istället för ett separat boktips tänker jag spela in korta filmsnuttar med det jag gör under dagarna som har koppling till yogan och skrivandet. Det kommer att finnas boktips med där också, men kommer att vara lite som en vlogg, som jag lägger ut en gång i veckan.

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.