Ny meditationsvideo

1024 576 admin
  • 0

Hej, just nu är klockan lite över halv fyra och snart ska jag ha en privatyogalektion. Igår skrev jag inte. På förmiddagen jobbade jag på bra med skrivandet, men på eftermiddagen tappade jag helt motivationen och fick inte alls gjort det jag ville. Ibland blir jag ledsen på grund av hela situationen. Det är jag säkert inte ensam om… och jag vill absolut inte klaga, men det är sorgligt att allt fortfarande är så tufft i samhället. Det är också jobbigt att inte veta hur länge det kommer att pågå, men jag vet att det bara är att hålla ut. Det finns inget annat att göra och jag måste sätta mig ner och göra olika planer för hösten, så att jag har alternativ och vet hur jag kan få in min inkomst. Allt ordnar sig om man är lugn, men ibland tar känslorna över och då är det inte så lätt att tänka klart och klokt.

Idag har jag varit mer fokuserad. På förmiddagen spelade jag in en ny meditaion. Den här gången en som du kan göra på eftermiddagen. Du kan titta på den här:

På lunchen var jag ute snabbt med Buster. Det var härligt att det var sol ute och skönt att få frisk luft.

Nu på eftermiddagen har jag skrivit på boken och läst lite grann i “Vit krysantemum”. Den är väldigt bra än så länge. Det är spännande att läsa om Korea, ett land jag aldrig varit i, men som jag gärna skulle vilja besöka.

Jag har också haft ett möte med en kollega angående bedömning av våra elevers arbete. Det är alltid trevligt att träffa kollegor, även om det den här gången var på distans.

Nu ska jag göra i ordning mig för kvällens yogalektion. Efter yogaundervisningen ska jag faktiskt cykla till stan och träffa en kompis. Det ska bli jättetrevligt. Känner mig utsvulten på sociala kontakter och saknar verkligen gemensamma luncher och middagar.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.