Ny sekvens och fredagsmys

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Klockan är redan halv nio. Jag sitter med sekvenserna för de två sista yogaveckorna och är nästan färdig med dem. Det blir en blandad sekvens med lite av varje och med Astavakrasana för nivå 2.

Jag är trött. Fredagarna är intensiva men det är också härligt att det är helg och nu när det är så ljust ute, så känns det inte så farligt att vara trött. Tröttheten känns helt enkelt inte på samma sätt som på vintern.

Imorgon ska vi åka till mina föräldrar och fira min pappa som har fyllt 75 år. Det ska bli mysigt. Vi har inte varit på Tjörn på väldigt länge.

Dagens citat är: “You don’t have to carry it”. Texten handlar om att det är viktigt att inte bära alla sorger och bördor med sig utan att släppa dem och gå vidare. Jag behöver lära mig att bli bättre på det, för jag har en tendens att älta och hålla fast vid sådant som har hänt (fast jag egentligen vet att det inte tjänar något till…).

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.