Ny sekvens och jobb i skolan

485 1024 admin
  • 0

Hej! Ursäkta att jag inte varit inne här under helgen. Tiden gick och jag hade inte riktigt möjlighet att sitta ner och skriva. Nu är det måndag igen och ny vecka. Idag var det åtta grader ute när jag sprang, men jag utmanade mig själv och hade bara linne och shorts på mig. Som jag skrivit förut, ska jag försöka att hålla ut så länge det går med mina sommarspringkläder. Det är bra att härdas lite grann 🙂 (så länge jag inte fryser och det känns jobbigt förstås).

Idag har jag känt mig lite trött. Det gick bra med träningen och jag hade mycket energi, men efter dusch och frukost hade jag svårt att hålla ögonen öppna när jag läste mitt manus. Till slut fick jag ta en extra kopp kaffe. Så får det bli ibland. Nu har jag i alla fall jobbat med manuset en timme varje dag sedan den 1 september och det är jag stolt över. Det känns jättebra att vara inne i skrivandet igen och även om det bara kan bli på låg nivå för tillfället så är det absolut bättre än ingenting.

Nu efter lunch har jag jobbat med de nya sekvenserna och ser fram emot att gå till yogastudion och undervisa i eftermiddag/kväll. Vi kommer att ha temat “lita på din förmåga” och fokus på benen (främst baksidan av låren). Jag tror det kan vara viktigt att påminna sig själv om sin inbyggda förmåga, som ofta är mycket större än man tror. Det är ju så lätt att börja tvivla och bli osäker. Visst ska man vara ödmjuk, men man måste hitta en balans, så att man inte glömmer av att man ofta kan mer än man själv tror.

Snart ska jag dock till skolan för att vikariera för samma tysklärare som jag gjorde i förra veckan. Idag är det bara en 60-minuterslektion, men det ska bli roligt det med. Gruppen är liten, så då är det ännu trevligare.

Annars har det inte hänt så mycket här. I lördags var vi på kalas hos min kusin och hennes familj och det var supertrevligt. Det är så roligt att i alla fall ha några släktingar i närheten. Jag har ju min bror i USA, så jag träffar honom och hans familj väldigt sällan.

Okej, hinner tyvärr inte skriva mer nu, eftersom jag snart ska åka, men återkommer imorgon.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.