Ny sekvens och nytt tema

1024 683 admin
  • 0

Hej,

Tyvärr hann jag inte skriva under helgen – ursäkta :-)! I lördags var det rörigt här hemma. Ibland är det så med tre tonårsbarn och allt praktiskt runt omkring. Jag försöker göra mitt bästa som förälder, men ibland är det jättesvårt. Hur som helst, någon tid för att skriva på bloggen blev det inte i lördags.

I går ägnade jag hela dagen åt att jobba. Jag hann ju inte göra så mycket i lördags, så allt ackumulerades till igår. Jag planerade min lektion, gjorde alla sekvenser, städade i yogastudion och planerade oktober och vecka 40. Som tur var hade jag mycket energi, så det gick ganska bra.

I morse var jag uppe tidigt igen och tyvärr sov jag lite oroligt. Det är alltid så när jag har undervisning på morgonen. Jag är nog undermedvetet rädd att jag ska försova mig. Positivt var i alla fall att benet kändes bättre när jag sprang i morse. Jag har haft lite problem med vänster smalben den senaste tiden, men jag märkte idag att det blev bättre om jag yogade innan.

Lektionen i skolan var trevlig, men tyvärr har jag problem med mitt konto och kan inte logga in på de sidor jag behöver. Det är frustrerande, men jag hoppas få hjälp inom det närmaste dygnet. Det är ju superviktigt att jag kan hålla kontakt med eleverna och göra annan planering på nätet.

Under resten av arbetsdagen har jag jobbat med manuset. Jag är så stolt för jag har fortsatt att jobba varje dag med texten och det är jag jättenöjd med. Jag har också gjort det sista för sekvenserna för ikväll och arbetat med bokföringen. Långsamt börjar jag bli klar med den och det känns väldigt skönt.

Nu ska jag snart byta om till mina yogakläder och gå igenom kvällens sekvens. Vi kommer att fokusera på vridningar och höftöppnare.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.