Ny vecka 🙂

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Jag glömde helt av att skriva igÄr! Förra veckan var ostrukturerad för mig. Eftersom det var nÄgra lediga dagar och jag dessutom inte hade yogaundervisning som vanligt tappade jag mina rutiner lite grand. I alla fall sÄ diskuterade Peter och jag vÄr semester igÄr kvÀll och jag glömde bloggen. SÄ kan det gÄ!

Idag har jag försökt att komma in i rutinerna igen. Jag fastnade visserligen framför datorn en stund i förmiddags, men nu pĂ„ eftermiddagen har jag fĂ„tt en hel del gjort. Jag har fortsatt att lĂ€sa i “Bettys resa” (som Ă€r den avslutande delen i triologin om Betty). Jag tycker hittills att boken uppfyller mina förvĂ€ntningar. Det jag mest inspireras av Ă€r nog beskrivningarna i Marie-Louise Marcs romaner. NĂ€r jag lĂ€ser mina egna texter mĂ€rker jag att jag ibland “glömmer” att beskriva bĂ„de karaktĂ€rer och miljöer. Jag tror det kan ha att göra med min personlighet – jag vill gĂ€rna att saker och ting skall gĂ„ fort och jag har ibland svĂ„rt för detaljer. Min Ă€ldsta dotter Isabella Ă€r tvĂ€rtom. Hennes teckningar till exempel Ă€r sĂ„ vackra och detaljrika. Jag har en del att lĂ€ra frĂ„n henne!

Efter lunch “pluggade” jag “skrivteori” som jag kallar det. Jag lĂ€ser just nu en bok som heter “The Story Grid: What Good Editors Know” av Shawn Coyne. Den Ă€r vĂ€ldigt intressant och Ă€ven dĂ€r upptĂ€cker och lĂ€r jag mig nytt!

PÄ eftermiddagen har jag suttit lite grand med schemat och anmÀlningssidan. Jag har uppdaterat informationen för hösten och det gÄr nu bra att anmÀla sig. Jag Àr dock inte fÀrdig Ànnu. Det kommer eventuellt att bli Àndringar i schemat beroende pÄ hur mÄnga som anmÀler sig i respektive grupp. Jag har en tanke att ha en yogahelg i oktober till exempel och skulle egentligen vilja ha ute den pÄ hemsidan ocksÄ, sÄ att det gÄr att anmÀla sig redan nu. Dessutom vill jag ha ett uteyogapass i augusti med samma upplÀgg som i tisdags.

Nu mÄste jag cykla ivÀg till stan, dÀr jag skall trÀffa min kompis för att Àta middag pÄ Sjöbaren. Ser fram emot det!

Namaste,

Johanna

Liknande inlÀgg

Leave a Reply

Your email address will not be published.