Ny vecka 🙂

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Jag glömde helt av att skriva igår! Förra veckan var ostrukturerad för mig. Eftersom det var några lediga dagar och jag dessutom inte hade yogaundervisning som vanligt tappade jag mina rutiner lite grand. I alla fall så diskuterade Peter och jag vår semester igår kväll och jag glömde bloggen. Så kan det gå!

Idag har jag försökt att komma in i rutinerna igen. Jag fastnade visserligen framför datorn en stund i förmiddags, men nu på eftermiddagen har jag fått en hel del gjort. Jag har fortsatt att läsa i “Bettys resa” (som är den avslutande delen i triologin om Betty). Jag tycker hittills att boken uppfyller mina förväntningar. Det jag mest inspireras av är nog beskrivningarna i Marie-Louise Marcs romaner. När jag läser mina egna texter märker jag att jag ibland “glömmer” att beskriva både karaktärer och miljöer. Jag tror det kan ha att göra med min personlighet – jag vill gärna att saker och ting skall gå fort och jag har ibland svårt för detaljer. Min äldsta dotter Isabella är tvärtom. Hennes teckningar till exempel är så vackra och detaljrika. Jag har en del att lära från henne!

Efter lunch “pluggade” jag “skrivteori” som jag kallar det. Jag läser just nu en bok som heter “The Story Grid: What Good Editors Know” av Shawn Coyne. Den är väldigt intressant och även där upptäcker och lär jag mig nytt!

På eftermiddagen har jag suttit lite grand med schemat och anmälningssidan. Jag har uppdaterat informationen för hösten och det går nu bra att anmäla sig. Jag är dock inte färdig ännu. Det kommer eventuellt att bli ändringar i schemat beroende på hur många som anmäler sig i respektive grupp. Jag har en tanke att ha en yogahelg i oktober till exempel och skulle egentligen vilja ha ute den på hemsidan också, så att det går att anmäla sig redan nu. Dessutom vill jag ha ett uteyogapass i augusti med samma upplägg som i tisdags.

Nu måste jag cykla iväg till stan, där jag skall träffa min kompis för att äta middag på Sjöbaren. Ser fram emot det!

Namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.