Ny vecka

819 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att din vecka har börjat bra! Jag hade en intensiv dag igår och hann tyvärr inte skriva. Tiden räckte inte till. Jag satt nämligen och gick igenom dokument angående min mormors familj hela söndagen. Min mormor föddes 1906 här i Göteborg, men vi har inte vetat (och vet fortfarande inte med säkerhet) vem som är hennes pappa. Igår var jag inne på både My heritage och Ancestry och hittade en hel del intressant information, men tyvärr fastnade jag lite och fick inte riktigt gjort det jag skulle.

Idag har jag jobbat vidare med text två och nästan hunnit det jag planerade. Redigeringen är faktiskt ganska rolig och dessutom har jag kommit på några nya vändningar som jag hoppas ska göra boken lite mer intressant. Det gäller att inte läsaren tappar intresset :-)!

På lunchen var jag i stan och åt med en kompis. Det är alltid roligt att komma ut lite. Jag behöver verkligen det eftersom jag sitter så mycket ensam framför datorn. Att träffa vänner och prata är ett välkommet inslag i min vardag och något jag vill prioritera ännu mer. Är det något jag saknar jättemycket så är det arbetskamrater :-(.

Nu i eftermiddag har jag skickat i väg en förfrågan till Nösund angående en yogahelg den 19-20 oktober. Jag försökte ju ha en i våras, men det var för få intresserade, men nu hoppas jag på bättre tur.

Jag har också fortsatt med min träning för handstående och känner att det ger mig mycket. Idag klarade jag faktiskt “L-Sit” direkt. En position som jag har haft väldigt svår för förut, så jag blev jätteglad när det gick. Men som jag skrivit här förut – det viktigaste är inte positionerna (även om det är roligt när man klarar något nytt!).

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Nu har jag läst ut “Lust och längtan”

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.