Ny veckouppdatering

1024 576 admin
  • 0

Hej! Nu ska jag försöka att skriva några rader varje dag igen. Det är redan kväll. Klockan är snart halv åtta och jag är lite trött. Jag var uppe klockan fem i morse. Jag har vänt på min rutin lite grann. Nu gör jag min yoga, andningsövning och meditation innan jag springer. Det känns faktiskt väldigt bra, så jag ska fortsätta med det. Imorgon ska jag inte gå upp klockan fem, men jag tror att jag försöker att börja min yoga strax efter sex. Det är så himla skönt att vara uppe tidigt på morgonen innan de andra i familjen har vaknat.

I morse var jag hos polisen för att fixa pass till min mellandotter. Det tog en dryg timme med körningen fram och tillbaka. Jag var också på biblioteket och i affären, så det blev inte mycket gjort på förmiddagen. Efter lunch spelade jag in en ny veckosammanfattning. Det var kul även om jag inte gillar att se mig själv på film :-). Du kan se klippet här.

Efter inspelningen och redigeringen har jag läst och jobbat med yogan.

För en dryg timme sedan åt vi sushi tillsammans i familjen, men nu är barnen lite för sig, så jag ska passa på att jobba lite till eftersom jag inte fick gjort så mycket i förmiddags.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.