Ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej, jag har inte så mycket tid på mig att skriva idag. Om tio minuter måste jag gå ner till yogastudion för min andra privatlektion för dagen. Det ska bli trevligt att undervisa. Jag behöver göra det, så att jag inte blir ringrostig :-).

I förmiddags hade jag ganska lite energi. Jag fick inte gjort så mycket mer än att planera Youtube-sekvensen.

På lunchen var jag tvungen att gå till Tempo och handla mjölk. Det var jättetråkigt väder ute, men det visste jag redan eftersom jag sprang på morgonen… Det är dock alltid skönt att komma ut en stund mitt på dagen. Jag behöver den friska luften och en liten promenad för att orka jobba effektivt på eftermiddagen.

Efter lunchen hade jag planerat in en inspelning i yogastudion. Det gick tyvärr fel igen. Batteriet till min mikrofonen hade tagit slut och det märkte jag naturligtvis inte förrän efter jag hade spelat in. Det var bara att spela in en gång till. Ja, ja jag är ju ingen filmare och jag kommer nog tyvärr fortsätta att göra sådana tabbar, men jag har lärt mig en del också, så jag får ändå vara nöjd.

Veckans video hittar du här.

Nu måste jag tyvärr sluta, men skriver imorgon igen!

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.