Ny video och lunch på Benne pastabar

1024 576 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Det har varit en jättevacker dag i Göteborg idag. Nog varmast hittills tror jag.

I morse efter min löpning gjorde jag i ordning mig och gick ner i yogastudion för att spela in del två i min serie för nybörjare. Det är alltid roligt att spela in filmerna, men inte alltid så lätt. Idag var jag lite trött när jag spelade in, men hoppas inte att det märktes allt för mycket.

Du kan titta på filmen här.

Efter inspelningen cyklade jag in till stan. Jag skulle först till Regionarkivet för att kolla upp en sak för den släktforskning jag gör angående min mormors släkt. Tyvärr fick jag inte svar direkt, men imorgon ska jag cykla tillbaka och hämta några papper som en väldigt vänlig man som jobbade på arkivet hjälpte mig med.

På lunchen var jag på Benne Pastabar och åt jättegod lunch. Peter och jag tog med oss maten till en bänk i en park bredvid och satt i solen och njöt. Det är en sådan tur att det finns många små saker att njuta av i dessa konstiga tider. Det är viktigt att stanna upp i de ögonblicken och påminna sig om hur fint livet faktiskt kan vara.

Nu på eftermiddagen har jag redigerat min video, lagt upp den på Youtube och därutöver fortsatt att jobba med skrivandet. Idag har jag kompletterat min text för motivationsboken, läst skönlitteratur och teori. Tiden har gått fort, men jag är ändå glad för det jag gjort.

Nu ska jag avsluta jobbet framför datorn och gå ner och hänga tvätt i tvättstugan. Inte så kul, men det behöver göras också.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.