Ny video och middag på stan😍

1024 576 admin
  • 0

Hej,

Just nu är det eftermiddag och jag ska sluta jobba lite tidigare idag. Ikväll ska jag träffa en kompis och gå ut och äta asiatisk mat på restaurangen “Amoshi” (https://www.amoshi.se/). Det var Isabella som tipsade mig om den restaurangen. Hon var där med några kompisar och sedan var vi där med familjen i somras. Jag tyckte maten var väldigt god, så jag ser fram emot att gå dit igen. Först ska jag dock avsluta jobbet här vid datorn.

I morse var jag i skolan och jobbade. Många elever var borta. Det är ju förståeligt när läget är som det är. Jag är ändå glad att få ha min undervisning i skolan. Tycker att kvaliteten blir mycket bättre då. Visst kan man göra vissa saker på distans, men speciellt i nybörjarspråk känns det viktigt att träffa eleverna i klassrummet.

Efter lektionen cyklade jag hem och gjorde i ordning mig för min videoinspelning. Den här veckan blev det en klass med fokus på styrka. Det kändes som det behövdes. Jag spelade in innan lunch och var sedan ganska trött. Även om jag spelat in många gånger vid det här laget tror jag att jag anstränger mig ganska mycket när jag står framför kameran. Jag ska ju utföra rörelserna samtidigt som jag instruerar.

Här kan du se videon:

Nu på eftermiddagen har jag fortsatt med redigeringsarbetet av texten och även planerat min lektion för tyskan imorgon. Lite tid hade jag också till att jobba med ekonomin, vilket var skönt. Mitt mål är egentligen att göra det lite varje dag, så att jag inte kommer efter med bokföringen allt för mycket.

Okej, nu måste jag lägga upp videon på sociala medier och skriva till mina yogaelever. Sedan är det dags att cykla in till stan 😊!

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.