Ny video och redigeringsarbete

1024 576 admin
  • 0

Hej, jag glömde helt av att skriva igår trots att jag hade haft tid. På morgonen spelade jag in veckans yogasekvens och du kan se den här.

Jag har tänkt att göra en serie med fem olika blandade sekvenser och ska göra en spellista för dem på min youtube-kanal, så att de går lätt att hitta.

På eftermiddagen hade jag ett möte med mina kollegor på skolan och efter det jobbade jag med skrivandet och äntligen känns det som om jag kommit in i det igen. Just nu fokuserar jag på redigeringen, men granskar även handlingen och vad jag behöver ändra och förbättra. Jag vill verkligen skriva en bra bok och vill utveckla både mitt språk och min förmåga att berätta. Kanske kommer det att ta lite längre tid än jag hade tänkt, men jag ger inte upp :-).

Efter jobbet var jag på en trevlig promenad med en kompis. Vi gick runt Härlanda Tjärn och det var vi inte ensamma om. Oj, vad mycket folk det var i skogen. Jag är inte van vid det eftersom jag alltid springer så tidigt på morgonen. Då är jag i princip ensam eller träffar mina vanliga “kompisar” som också är ute innan de flesta har vaknat.

Idag efter träningen har jag mest jobbat med boken och konstigt nog har tiden gått väldigt fort. Jag har också börjat läsa en ny roman. Jag hade påbörjat en, men tyvärr fastnat lite grann, så nu bytte jag bok (men kommer att komma tillbaka till den andra vid ett senare tillfälle). Den här boken heter “Den franska fotografen” och är skriven av Natasha Lester. Det är en historisk roman igen. Jag undrar om det är en genre på frammarsch eller om jag bara råkat läsa många sådana på sistone?

Snart ska jag ha lektion på distans, så det är dags att sätta på sig “lärarhatten”. Jag ska läsa lite tyska innan jag träffar eleverna för att värma upp. När lektionen är slut har jag planerat att fortsätta med skrivandet och efter det tid för familjen. Klockan sju har jag en privatlektion i yoga igen och det ska bli trevligt.

Ha en fin eftermiddag!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.