Ny video och snabba (men överlagda) beslut

1024 683 admin
  • 0

Hej! Hur har din fredag varit? Hoppas att den varit bra! Jag är ganska nöjd med dagen hittills. Klockan är snart fyra och om en och en halv timme ska jag ha paryogan och innan dess måste jag förbereda lite grann, så jag ska gå ner klockan fem ungefär. Vi blir nog bara sex stycken, men det blir trevlig ändå. En kul grej, som jag nog ska försöka med framöver igen. Den här tiden på året är de flesta upptagna, så jag är glad att det blev något i alla fall.

I morse var jag uppe klockan fem igen. Det tar lite på krafterna, men samtidigt är det skönt att ta det lugnt innan jag börjar undervisa. Jag gillar ju min morgonrutin. Imorgon ska jag dock sova lite längre. Känner att jag behöver det.

På förmiddagen efter min egna träning hann jag bara skriva en kort stund på motivationsboken innan jag åkte till ICA Focus och handlade lite inför ikväll. Jag skulle också hämta ut ett paket. Jag trodde det var min klocka som jag beställt. Efter att ha funderat i säkert ett år har jag bestämt mig för att köpa en “Galaxy Watch”. Jag behöver verkligen en ny klocka och får den av Peter i födelsedagspresent och julklapp. Tyvärr var det dock inte klockan utan julkorten som jag beställde för flera veckor sedan som hade kommit. Det var ju också kul (men inte lika roligt som klockan hade varit :-)).

Dagens reflektion kommer från Tony Robbins igen (en favorit :-)). Jag försöker begränsa det jag lyssnar och ser på till sådant som får mig att må bra och som stärker mig och jag tycker han gör det. I alla fall, det jag lyssnade på idag handlade om hur viktigt det är att våga ta beslut. Något som jag behöver tänka på (se ovan med klockan!). Jag kan ibland bli helt paralyserad bara jag ska välja mellan olika saker att äta till lunch och det är förstås inte bra. Hur är det för dig? Har du svårt att bestämma dig och ta beslut? Skulle ditt liv förändras till det bättre om du bestämde dig snabbare?

Nu ska jag jobba lite med romanen innan jag börjar förbereda mig för yogan. Tänkte posta det här inlägget innan jag går ner till yogastudion eftersom jag tror att jag kommer att vara ganska trött efteråt.

Oj, glömde att skrivs att sekvensen med fokus på vridningar och höfterna ligger ute på Youtube nu. Du kan förstås också se den här🙂.

Ha en fin fortsättning på fredagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.