Ny video

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Jag har äntligen haft en bra jobbdag och känner mig mer harmonisk. I morse sprang jag som vanligt och efter en kort dusch satte jag mig vid arbetsbordet och gjorde sekvensen för youtube. Jag skapade ett ganska lugnt program med fokus på att stretcha ut musklerna och andas ut stressen. Kände att det var det jag behövde idag. Imorgon ska jag spela in en sekvens till, då blir fokus mer på styrkan. Kan vara bra att ha två olika program att alternera mellan tänker jag.

Förutom att spela in och ladda upp yogavideon har jag svarat på mejl och skrivit kvitton för inbetalningar. Jag har också äntligen jobbat med skrivandet och kommit en liten bit på väg där.

Nu är klockan snart halv fem och jag ska alldeles strax packa ihop här vid skrivbordet. Ikväll ska jag ut och äta med min fina kompis Cissi. Vi ska träffas i stan halv sju och det ska bli jättemysigt. Jag hoppas dock inte att det kommer att regna (att cykla i oväder när.man ska ut och träffa kompisar är inte kul 😐). Det verkar inte så enligt telefonen, så jag håller tummarna.

Förresten, om du vill prova min yoga på youtube, så kan du göra det här. Eller kolla bara här på hemsidan.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Lite rufsig bild😊

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.