Ny yogavideo

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Ja, så är helgen nästan över. Det har varit två bra dagar och jag är glad att jag fått gjort mycket av det som jag länge har skjutit upp. Jag har även strukturerat upp det som jag skulle ha gjort för länge sedan, så nu känns det mycket lättare att det är måndag imorgon. Jag vet vad jag ska göra och inget hänger över mig.

I morse sprang jag med Buster själv igen. Peter behövde sova lite längre. Jag gick och la mig tidigare än honom igår kväll, så jag var inte så trött när jag gick upp även om det var ganska tidigt. Jag yogade bara en kort stund efter löpningen för på förmiddagen hade jag planerat att spela in en ny video. Den här gången blev det en yogasekvens för mer energi. Du kan titta på den här:

Jag tycker det är väldigt roligt att spela in mina yogavideor. Tyvärr har jag fortfarande inte kommit upp till 1000 prenumeranter som är mitt mål, men nu börjar jag i alla fall närma mig 700 och för mig är det bra. Youtube ger mig ingenting för mina videor, så rent ekonomiskt är det ingen “hit”, men jag tror ändå att min kanal förhoppningsvis kan locka personer till min yoga och dessutom kan jag förhoppningsvis hjälpa åtminstone några att lära sig mer om yoga och hitta en regelbunden yogarutin. Jag vill ju sprida yogan till så många som möjligt och ett sätt är genom mina videor.

Idag har jag också fortsatt att jobba med ekonomin. Det känns roligare och roligare ju mer tid jag lägger ned på den. Det är ju jätteviktigt att sätta sig in i det finansiella och jag ska verkligen göra det under 2023. Det är ett av mina huvudmål det här året.

Nu är jag redan väldigt trött. Klockan är bara halv åtta, men jag ska bara göra några småsaker med yogan och sedan ska jag vila och läsa lite. Imorgon ska jag ju upp till skolan, så jag vill gå och lägga mig i tid.

Ha en fin kväll!

Kramar💖

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.