Ny yogavideo för framsidan av låren och höfterna

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Klockan är halv sex och om tjugo minuter måste jag vara nere i yogastudion för att undervisa privatyoga. Det ska bli kul. Ikväll har jag faktiskt två lektioner, så jag är inte färdig förrän klockan åtta.

Imorse vaknade jag och kände mig orolig och stressad. Jag upplever det då och då och kopplar ihop det med svängningarna i hormonerna också (precis som huvudvärken), men jag lyssnade på en bra podd när jag sprang och fick mig en tankeställare. Så mycket i livet beror på vilken inställning man har och vilken frekvens man vibrerar på. Det låter kanske flummigt, men det jag menar är helt enkelt om man har en negativ eller positiv attityd. Generellt är jag en person som ofta oroar mig och funderar mycket. Det kan vara bra på det sättet att jag är uppmärksam för faror och (för det mesta) inte gör dumheter, men ibland går det till överdrift. Jag behöver bli bättre att se saker från den ljusa sidan och faktiskt tro på att saker löser sig. Hela dagen idag har jag fokuserat på att försöka hålla uppe mitt humör och säga stärkande saker till mig själv och jag har mått bättre än vanligt och har också fått mycket gjort. Min energinivå har varit högre och jag känner mig mer positiv.

En sak som jag lagt till i min dagliga rutin är att dansa till glad musik som jag tycker om. Jag har alltid älskat att dansa, men de senaste tjugo åren har jag inte gjort det särskilt ofta. När jag var yngre gick vi ofta ut och dansade och jag lyssnade jämt på muisk, men den vanan har jag på något sätt slutat med. Nu tänker jag ta upp den. Jag kan förvisso inte dansa på något uteställe i dagsläget, men jag kan dansa här hemma och tänker jag göra åtminstone några minuter varje dag :-). Testa gärna!

Idag spelade jag in en ny yogavideo med fokus på framsidan av låren och höfterna. Du kan titta på den här.

Nu måste jag göra i ordning mig för yogan.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.