Ny yogavideo och nytt nyhetsbrev

1024 576 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag har haft en ganska bra arbetsdag idag och hunnit med mycket, vilket är lite förvånande för jag sov väldigt dåligt i natt. Jag tror det berodde på min mage, som krånglar ibland när jag ätit mycket fibrer och inte druckit tillräckligt mycket vatten. Ja, ja inget att göra åt, men jag ska försöka tänka på att få i mig mer vatten i fortsättningen.

I morse hade jag faktiskt ingen yoga. Jag har bara tre anmälda till gruppen och alla hade förhinder. Nästa vecka kör jag som vanligt igen och jag håller tummarna att några till anmäler sig. Det hade varit så roligt att ha en större grupp :-).

Eftersom jag inte hade någon yoga kunde jag springa tidigare än jag brukar i morse och det var skönt.

På förmiddagen planerade jag och spelade in den nya sekvensen. Det blev femtio minuter med fokus på stabilitet. Det var en ganska ansträngande klass och jag märker att jag är lite mer andfådd än vanligt när jag lyssnar på videon. Hoppas att sekvensen är något som skulle passa dig. Du kan titta på videon här.

På lunchen var jag på ICA MAXI och handlade för helgen (det känns som om jag är där var och varannan dag :-)). Imorgon ska vi ha gäster igen och jag köpte några saker som vi behöver till middagen och lite annat smått och gott förstås.

Nu under eftermiddagen har jag lagt upp videon på Youtube, svarat på mejl, gått igenom min bokföring, skrivit nyhetsbrevet (du kan läsa det här) och lagt ut inlägg på FB och Instagram, så nu är jag rejält trött och ska alldeles strax varva ned och sätta mig i soffan och skriva lite och jobba en liten stund med skrivandet. Ikväll ska barnen och jag titta på “Talang” tillsammans och vid tio-tiden kommer Peter hem ifrån Stockholm, där han har varit på konferens.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.