Ny yogavideo och sol i Göteborg

540 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det med dig? Här i Göteborg skiner solen. Jag skriver lite tidigare idag, för jag har jobbat med Youtube och mina andra sociala medier och då passar det bra att ta bloggen samtidigt. Klockan är halv två och jag har drygt en och en halv timme kvar att jobba innan jag ska gå iväg till skolan för ett utvecklingssamtal för Philippa. Efter det får jag gå direkt till yogaundervisningen.

I morse undervisade jag herryogan som vanligt. Det är ju en liten grupp och det skulle vara så kul om några fler började, så om du har lust att yoga med ett jättetrevligt gäng killar, så är det bara att höra av sig. Det går bra att hoppa in i gruppen efter sportlovet till exempel.

På förmiddagen förberedde jag sekvensen för min Youtube och när jag gjort det gick jag ner till yogastudion och spelade in. Det har blivit en trevlig tradition att göra det på torsdagar och jag gillar det verkligen. Den här gången blev det en sekvens för magen och du kan titta på den här.

Det var inte mycket tid till jobb när jag var färdig med videon, så jag tog lunchrast och var ute med Buster. Efter det åt jag lunch och efter det har jag jobbat med videon. Jag har laddat upp den på Youtube och gjort min “thumbnail”. Jag brukar använda Canva för det. Tycker att det är en jättebra app, som jag har haft mycket nytta av i många sammanhang.

Den resterande tiden idag ska jag jobba med skrivandet. Ikväll blir det sedan fyra och en halv timmes undervisning. Det är länge, men jag tycker det är roligt, så tiden går ganska fort. Efteråt brukar jag dock vara väldigt trött… Det är skönt att jag bara undervisar en timme på fredagar och sedan har jag ju en veckas lov så jag ska verkligen inte klaga. Jag kommer visserligen att jobba med allt runt omkring yogan och skrivandet, men jag har ingen undervisning. Tänkte spela in en video till på torsdag som vanligt. Den gången blir det en timme med fokus på magen också.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.